NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Genel Devlet Destekleri Semineri

15 Mart 2018

Nesiad iş insanlarına yönelik eğitimlere başladı

Nevşehir Sanayici İş Adamaları Derneği (NESİAD) Türkiye’de ve Nevşehir’de uygulanan devlet destekleri hakkında eğitim semineri düzenledi.


NESİAD seminer salonunda gerçekleştirilen proje ve kurumsal ilişkiler uzmanı Fatma ÇELİK Türkiye’de ve Nevşehir’de uygulanan devlet destekleri eğitim seminerine Nevşehirli iş insanları ve dernek üyeleri katıldı.

Burada konuşan Nesiad Başkanı Mustafa ERTAŞ, bu toplantının Nevşehir’in değişim için çok önemli bir gösterge olarak kabul edileceğini söyledi. Nevşehir’e birçok devlet teşvikleri açılmaktadır ama iş insanlarımız desteklerin ne zaman açıldığı veya neyi kapsadığını tam bilmediği için fırsatları kaçırabilmektedir. Bunun önüne geçebilmek için danışmanlarımızdan ve destek veren kurumlardan her zaman bilgilendirme seminerleri düzenleyeceğiz’ dedi.

Seminerde Çelik, Nevşehir’de ki KOSGEB, AHİLER, TUBITAK, TKDK, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın vermiş olduğu destekler hakkında genel bilgiler verdi. Prosedürler ve yapılması gereken işlemlerin nasıl olacağı hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Toplantı katılımcılarının soruları ve cevaplar ile son buldu.

Diğer Haberler