NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD yeni Yönetim Kurulu göreve başladı.

31 Ocak 2017

Nevşehir’de sanayici ve iş adamlarını temsil eden dernek olan NESİAD’da 30.01.2018 tarihinde gerçekleştirilen 2017 yılı Olağan Genel Kurulu toplantısı sonucunda, derneğin yeni Yönetim Kurulu faaliyetlerine başladı.  

Nevşehir’de sanayici ve iş adamlarını bir çatı altında toplayarak, meslek içi dayanışmayı sağlamayı amaçlayan NESİAD’ın 30.01.2017 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında yeni yönetimi belirlendi. Önceki yönetim yerini yeni işadamlarına devretti. Yeni yönetim de başkanlık görevine Ertaş Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ERTAŞ seçildi. NESİAD’ın başkan yardımcıları olarak Nev-Saç Yönetim Kurulu Üyesi Arif ÖBEKLİ ve OMS Makine Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet KAHRAMAN seçildi.  

NESİAD’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: BMS traktör Abdullah KAHVECİ, Akyüzler Karoser Selim DALDİKEN, Organize Sanayi Bölge Müdürü Samet KAFALI, Avukat Muhammed Feyzi AYGÜN. Yedek Üyeler İse;  Neksan Karoser Fatih ALTUNTAKAN, Maymak Makine Selman TÜRKDÖNMEZ, Ertuğrul Tarım Makinaları Durmuş ERTUĞRUL, Şimşek Makine Hurşit ŞİMŞEK, Babaoğlu Elektrik Fatih BABAOĞLU, İris Özaltın Mobilya Yılmaz ÖZALTIN, Atasay Özaltın Ömer ÖZALTIN.   Göreve gelen ve farklı dinamikteki sektörlerin yer aldığı yeni Yönetim Kurulu, 2018 yılında liderlik, yöneticilik, projeler ve destekler konusunda bilinci artırmak amacıyla sektörel eğitimler ve geziler düzenlemeyi planlamaktadır. Bu doğrultuda NESİAD’ın, yaptığı çalışmalarla Nevşehir’in birleşme noktası olmayı sürdürecektir.  

NESiAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ERTAŞ; NESİAD’ın yeni yönetiminin hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağını söyledi. Sanayinin ve ticaretin her geçen gün yeniliklere açık bir şekilde ilerlemektedir. Bazı sanayi kuruluşları 4.0 teknolojisini kullanırken Nevşehirimiz de daha 2.0 ve 3.0 da olduğunu bu yüzden yeniliklere açık ve takip etmek zorunda olduğunu ifade eden ERTAŞ, “NESİAD olarak bizlere büyük görevler düşüyor. yeni dinamiklerle birlikte kendimizi  ve ticaretimizi geliştirmemiz gerekiyor. Biz yeni yönetimimizle birlikte sektörlerimizin daha iyi noktalara gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yeni yönetimin Nevşehir’imize hayırlı olmasını dilerim” dedi.   Nesiad Denetleme Kurulu Üyesi, Muhasebeci Rıdvan Batuhan ARSLAN, ETT GAS Yüksel GİZLİGİDER, Kadıoğlu Plastik Tolga KADIOĞLU, Yedek üyeler ise; Yiğitsan Makine Muhammed YİĞİT, Tüfekçi Yapı Malzemeleri Hamdi TÜFEKÇİ, Anadolu OSGB Veli KOPARTAN görev yapacaktır.

Diğer Haberler